Ambitiøs Project Manager - NEW BIZZ

Transport og Logistik

Erfaren salgsprofil, der kan sælge og styre større komplicerede speditions- og transportopgaver.

 

Autosearch søger nu for større velkonsolideret virksomhed inden for transport og logistik i Københavnsområdet samt i Sydjylland en ambitiøs, kompetent og erfaren salgsprofil, der kan sælge og styre større komplicerede speditions- og transport opgaver.Om virksomheden


Moderselskabet er en danskejet virksomhed med store ambitioner, og er allerede en af de væsentligste spillere og serviceleverandør inden for sin niche. Virksomheden supporterer en bred vifte af virksomheder i forhold til rådgivning og eksekvering af deres projekter.

Virksomheden er 100 % danskejet og beskæftiger sig med luftfragt (IATA), søfragt og biltransport herunder egne trafikker, projekt- og nichetransport samt lagerhoteldrift.Jobbeskrivelse


Som vores nye Project manager vil du få en essentiel rolle. Dit hovedformål i denne nye funktion vil være at udbygge vores tilstedeværelse på denne specielle niche af transport og speditions løsninger


Du har god og sund erfaring med salg og servicering af såvel danske som udenlandske kunder inden for industrisektoren.  Ydermere forventer vi, at din indsigt og erfaring gør dig i stand til at bidrage med at udvikle processerne løbende, så det matcher både kunder og markedsbehov.


Et ambitiøst mål om at have motiverede medarbejdere er en væsentlig del af vores succes. Du vil have mulighed for at bidrage til at definere den fremtidige rejse samt ikke mindst at eksekvere denne.


Du vil indgå som en del af ledergruppen, der alle har evnerne til at spille hinanden bedre. Det forventes, at du også er i stand til at bidrage til udviklingen af ledelseskulturen. Du skal med en god portion selvindsigt og mod til at udvikle dig selv – bidrage til, at du selv og dine kollegaer og dermed hele ledergruppen, konstant, bliver endnu bedre til ledelse.

 

Du vil derfor også, som virksomhedens øvrige afdelingsansvarlige, få mulighed for at blive aktionær/partner.

    

Du vil komme til at referere til den administrerende direktør og stillingen honoreres med en attraktiv lønpakke som udover løn inkluderer pension og en bonusaftale.


 

Arbejdsopgaver


Vi søger derfor en person med en bred speditionserfaring og et bredt kendskab til større og mindre virksomheder i ind- og udland der efterspørger/har behov for logistikløsninger, der vil kunne gøre en afgørende forskel.

 

Vi taler her om diverse former for kombinerede transporter med bane, bil, pram, fly og skib.  Ofte overdimensionerede og tunge komponenter såsom diverse kraftværksudstyr (herunder motorer), vindmøllekomponenter eller andet industrigods. Altså ofte om ikke containeriser bar last, hvor opgaven udover at transportere godset fra A til B baseret på ind chartret tonnage kunne være levering og baksning til fundament hos modtager. 


Kvalifikationer


Nøgleordene for stillingen er derfor erfaring, godt købmandskab, markedskendskab og udadvendthed - der tilsammen vil bringe dig i en kvalificeret dialog med såvel indenlandske som udenlandske kunder med henblik på at skræddersy de for den enkelte kunde helt rigtige løsninger for optimal gennemførsel af deres projekter.

 

Personlige:

 • Erfaring fra lignende eller tilsvarende stilling
 • Være god til salg og kundepleje
 • Empatisk og motiverende
 • Struktureret og målrettet
 • Resultatorienteret
 • Selvmotiverede
 • God til at arbejde sammen med tværfaglige teams


Faglige:

 • Være stolt af det som du leverer
 • Leve op til ovennævnte personlige kvalifikationer, og kunne vinde respekt derigennem
 • Gode kommunikationsevner på tværs i organisationen
 • Erfaring med brug af IT
 • Er i stand til at drive udviklingen


Ansøgning


Er stillingen noget for dig, så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Processen er i gang, og vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe. Såvel spørgsmål om proces som job kan rettes til Autosearch, Lasse Fredskov, LF@autosearch.dk , +45 2045 8066 eller Lars Nikolajsen, LN@autosearch.dk, +45 5151 0467


Ansøgning bedes sendt til Autosearch, att.: Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk eller Lasse Fredskov LF@Autosearch.dk .

 

Virksomhed

AUTOSEARCH for kunde


Stillingsbetegnelse

Project Manager


Region

Storkøbenhavn / Sydjylland


Kontakt

Lars Nikolajsen

Lasse Fredskov


Ansøgning sendes til

LN@autosearch.dk