Lotte Tolstrup

LOTTE TOLSTRUP

Lotte Tolstrup har mange års erfaring med headhunting/rekruttering, coaching, karriererådgivning og personlighedsvurderinger. Lotte arbejder med stor fleksibilitet. Få hjælp til hele eller dele af en proces - vi finder altid en løsning!

 

Stærk Life Science erfaring

Lottes stærkeste kunde- og kandidatnetværk ligger inden for den Nordiske Life Science industri, hvor hun har løst et utal af opgaver i små og større virksomheder inden for pharma, devices, diagnostica, biotech og relaterede områder. Lotte dækker bla. R&D, market access, RA, medical, salg og marketing, QA/QC, produktion m.m. på både specialist og executive niveau.

 

Hjælp til ansøgninger og CV’er

Har du brug for en second opinion eller hjælp til at få det perfekte CV eller den perfekte ansøgning på dansk eller engelsk  i forbindelse med første job, nyt job, studieoptag eller andet, så er du i gode hænder. Kontakt os for et tilbud. Vi har selvfølgelig også længere forløb, dem kan du læse om her.


Baggrund

Lotte har en Master’s Degree i kommunikation fra CBS og diplom i salg, marketing og personalejura, men det er qua engagement, empati og erfaring, hun skaber resultater for sine samarbejdspartnere.


Ring og få en uforpligtende snak, du vil ikke fortryde det ...


Telefon: +45 4032 9734
E-Mail: lotte@s-sgroup.dk