Lars Nikolajsen

Lars Nikolajsen

Lars Nikolajsen har en mangeårig ledelsesmæssig erfaring fra Automotive Business såvel som Financial Services på C-level. Med baggrund inden for alle segmenter – personbiler, varevogne og lastbiler, samt ikke mindst med alle leasing- og finansieringsprodukter – er viden om netop disse brancher absolut i særklasse. Efter at have arbejdet strategisk i branchen i mange år er fornemmelsen for de strukturelle og organisatoriske behov, herunder behovet for de rigtige mennesker, fuldstændig i top.


Lars har i sine tidligere ansættelser, og nu også som Partner i AutoSearch, altid haft fokus på og flair for at matche virksomheders behov med ansattes kompetencer. Med en Executive MBA fra AVT Institute i København er Lars også teoretisk velfunderet til at deltage i strategisk og taktisk ledelsessparring på alle niveauer.


Via sit store netværk inden for auto, transport og finansiering, der hovedsagligt stammer fra ansættelser i stærke finansieringsselskaber såvel som automobilvirksomheder, har Lars ligeledes det nødvendige underlag til at kunne løse alle headhunting- og rekrutteringsopgaver.


Telefon: +45 5151 0467

E-mail: LN@autosearch.dk