SALGSCHEF
FRIMANN BILER

SALGSCHEF med lyst og energi til at udvikling søges til FRIMANN BILER.

Bor du i køreafstand, eller har lyst og ser muligheder i at flytte til Lolland/Falster – eller måske flytte hjem - og har brancheerfaring – så er det måske nu du skal slå til.


Frimann Biler har igennem en årrække opbygget en stærk bilorganisation på Lolland-Falster, med attraktive bilhuse i Nykøbing og Maribo. I de seneste år har vi oplevet en positiv udvikling i salget af nye og brugte biler, herunder en kraftig stigning i salg til erhvervslivet på Lolland-Falster & Sydsjælland. Den positive udvikling og de vækstmuligheder vi står over for i de kommende år betyder, at vi har brug for en SALGSCHEF til vores succesrige afdeling i Maribo.


Maribo er midtpunktet på Lolland og en vigtig handelsby også når det gælder køb af nye og brugte biler.

Frimann Biler er en meget stor spiller på markedet for nye og brugte biler på Lolland/Falster, og har i Maribo afdelingen en meget stort og stabilt salg- og sælger ca. 600 nye og brugte biler om året, som vi nu ønsker at udvikle yderligere.

Derfor søger vi en kompetent og branche erfaren person der kan se sig selv i et lokalområde der viser stor loyalitet og tilfredshed med de erfaringer som forretningen har leveret igennem mange år.


Nu skal vi have en salgschef der kan tage et selvstændigt ansvar for salgsafdelingen, og sammen med filialchefen og erhvervs salgschefen for Lolland/Falster sikre forretningens fortsatte udvikling og vækst. Der er tale om en afdeling med stor aktivitet og du skal kunne holde mange bolde i luften ad gangen – uden at tabe dem.

Afgørende for din succes i jobbet er dine salgsevner, din interesse for biler samt dit personlige drive og udstråling, ligesom din interesse og evner for at blive en del af lokalsamfundet og at netværke er af vital betydning.

Som person har du lyst til- og er i stand til at give kunden en personlig oplevelse i salgssituationen samtidig med, at du hele tiden har indtjening og kundetilfredshed for øje. Du har god IT-forståelse samt gode kommunikationsevner.


Vi lægger meget vægt på uddannelse, og der vil blive udarbejdet en individuel uddannelsesplan. Frimann Bilers udviklingsplaner giver desuden mulighed for udfordrende karrieremuligheder både i afdelingen samt i koncernens øvrige afdelinger.


Har du erfaring med ledelse af en salgsafdeling er det fint, men personen, evner og vilje til at lykkes med denne opgave er den vigtigste faktor.


Er dette job lige noget for dig – så kontakt os – også selv om det er ferietid – vi er klar ved telefonen og glæder os til at høre fra dig.


Såvel spørgsmål om proces som job kan rettes til Autosearch, att.: Lasse Fredskov LF@autosearch.dk , +45 2045 8066 eller Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk , +45 5151 0467.


Ansøgning bedes sendt til Autosearch, att.: Lasse Fredskov LF@autosearch.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

 

Virksomhed

FRIMANN BILER


Position

Salgschef


Region

Lolland-Falster


Kontakt

Lasse Fredskov


Application

LF@autosearch.dk