Salgsrådgiver

CUPRA-SEAT, Nordsjælland

Ved du alt om salg af personbiler og

fantastisk kundeservice?

Og vil du være med til at opbygge en helt ny bilforretning med to stærke mærker? Så er det måske dig vi leder efter!

 

På vegne af CUPRA-SEAT Birkerød, som er helt nyudnævnt autoriseret forhandler for Nordsjælland, søger vi nu en skarp og engageret salgsrådgiver, der har kompetencer og lyst til at være med til at bygge forretningen op omkring disse to kvalitetsmærker, der er mere populære end nogensinde.

 

OM JOBBET
Kernen i jobbet er at rådgive om købs- og leasingmuligheder af det komplette sortiment af nye og brugte biler. Din vigtigste opgave bliver at give kunden den bedst mulige oplevelse i dialogen, når du afdækker behov og skaber gode løsninger, men du arbejder også proaktivt ved kontinuerligt at følge op på tilfredshed med produkter og service, så du sammen med dine kolleger kan arbejde målrettet mod visionen om at blive den bedste bilforretning i Danmark.

 

Du får i hverdagen især tæt samarbejde med afdelingens salgstrainee, som du skal være med til at støtte og udvikle, og salgschefen, men naturligvis også masser af interaktion med resten af organisationen og dens samarbejdspartnere; CUPRA-SEAT Birkerød er en del af koncernen under Autohuset Hørsholm, som er en stor og velkonsolideret virksomhed.

 
HVEM ER DU?

Du har først og fremmest en stærk track record som personvognssælger af kvalitetsmærker, og du brænder for at yde den service, kræsne privatkunder forventer, og ved, hvordan man genererer høj kundetilfredshed. Du har erfaring med salg af både nye og brugte personbiler, du ved altså også, hvordan man vurderer og afsætter brugte biler. Er du derudover vant til at arbejde med leasing, er det bare et plus.

 

Desuden:

  • Er du en stærk kommunikator, både face-to-face og skriftligt
  • Har du kommercielt flair og fokus og arbejder proaktivt for at opnå alle mål knyttet til salget
  • Kender du til og forstår vigtigheden af at arbejde med CRM
  • Er du en teamplayer, der gør en indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Er du indstillet på weekendarbejde


DU TILBYDES

En unik mulighed for at være med helt fra start og sætte dit præg på udviklingen af CUPRA-SEAT i Birkerød, der i øvrigt råder over et helt nyindrettet værksted og arbejder topprofessionelt med kundeservice og effektivitet. Det er en stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling i et miljø, der er præget af godt humør, teamspirit og stor loyalitet blandt medarbejderne.

 

Stillingen aflønnes på attraktivt niveau i forhold til de krav der stilles. Aflønning er en kombination af fast løn og provision, og du får pension, sundhedsforsikring, mulighed for firmabil, PC og mobiltelefon.

 

SPØRGSMÅL OG ANSØGNING

Interviews afholdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Al henvendelse rettes til:

 

Autosearch

Lasse Fredskov, CEO

Frydenlundsvej 30, 2950 Vedbæk

Mobil: 2045 8066

E-mail: lf@autosearch.dk

Virksomhed

CUPRA-SEAT


Stillingsbetegnelse

Salgsrådgiver


Region

Nordsjælland


Kontakt

Lasse Fredskov


Ansøgning sendes til

LF@autosearch.dk