Salgsrådgiver

CUPRA-SEAT, Nordsjælland

CUPRA-SEAT BIRKERØD VOKSER FORTSAT - SALGSRÅDGIVER SØGES

Ved du alt om salg af personbiler og fantastisk kundeservice, og vil du være med til at opbygge en ny bilforretning med to stærke mærker? Så er det måske dig vi leder efter!

 

CUPRA-SEAT Birkerød, som er nyudnævnt autoriseret forhandler for Nordsjælland, vokser fortsat og vi søger derfor endnu en skarp og engageret salgsrådgiver, der har kompetencer og lyst til at være med til at bygge forretningen op omkring disse to kvalitetsmærker, der er mere populære end nogensinde.

 

OM JOBBET
Kernen i jobbet er at rådgive om købs- og leasingmuligheder af det komplette sortiment af nye og brugte biler. Din vigtigste opgave bliver at give kunden den bedst mulige oplevelse i dialogen, når du afdækker behov og skaber gode løsninger, men du arbejder også proaktivt ved kontinuerligt at følge op på tilfredshed med produkter og service, så du sammen med dine kolleger kan arbejde målrettet mod visionen om at blive den bedste bilforretning i Danmark.

 

CUPRA-SEAT Birkerød er en del af koncernen under Autohuset Hørsholm, som er en stor og velkonsolideret virksomhed. Ud over samarbejdet med dine kolleger i Birkerød får du tæt samarbejde med den øvrige del af organisationen og dens samarbejdspartnere.

 
HVEM ER DU?

Du har først og fremmest en stærk track record som personvognssælger af kvalitetsmærker, og du brænder for at yde den service, kræsne privatkunder forventer. Du har erfaring med salg af både nye og brugte personbiler, og ved altså også, hvordan man vurderer og afsætter brugte biler. Er du derudover vant til at arbejde med leasing, er det bare et plus.

 

Desuden:

  • Er du en stærk kommunikator, både face-to-face og skriftligt
  • Har du kommercielt flair og fokus og arbejder proaktivt for at opnå alle mål knyttet til salget
  • Kender du til og forstår vigtigheden af at arbejde med CRM
  • Er du en teamplayer, der gør en indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Er du indstillet på weekendarbejde


DU TILBYDES

En unik mulighed for at være med fra start og sætte dit præg på udviklingen af CUPRA-SEAT i Birkerød, der i øvrigt råder over et helt nyindrettet værksted og arbejder topprofessionelt med kundeservice og effektivitet. Det er en stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling i et miljø, der er præget af godt humør, teamspirit og stor loyalitet blandt medarbejderne.

 

Stillingen aflønnes på attraktivt niveau i forhold til de krav der stilles. Aflønning er en kombination af fast løn og provision, og du får pension, sundhedsforsikring, mulighed for firmabil, PC og mobiltelefon.

 

SPØRGSMÅL OG ANSØGNING

Interviews afholdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Al henvendelse rettes til:

 

Autosearch

Lasse Fredskov, CEO

Frydenlundsvej 30, 2950 Vedbæk

Mobil: 2045 8066

E-mail: lf@autosearch.dk

Virksomhed

CUPRA-SEAT


Stillingsbetegnelse

Salgsrådgiver


Region

Nordsjælland


Kontakt

Lasse Fredskov


Ansøgning sendes til

LF@autosearch.dk