WICOTEC - KIRKEBJERG AFDELINGSLEDER

Commissioning

Afd.-Leder Commissioning

VIRKSOMHEDEN

 

WICOTEC KIRKEBJERG A/S er i dag en af Danmarks førende anlægs- og teknikentreprenører med i alt ca. 1100 medarbejdere og målrettet fokus på løsning af komplekse tekniske installationer i fag-, stor-, hoved- og totalentreprise.

 

Virksomheden råder over en tværfagligt tæt samarbejdende organisation, der har kompetencer til at deltage i alle byggeriets faser lige fra tilrettelæggelse udførelse af den konkrete opgave til den efterfølgende service.

 

WICOTEC KIRKEBJERG A/S er et velkonsolideret selskab med et stort vækstpotentiale, 100 procent ejet af den børsnoterede entreprenørkoncern Per Aarsleff A/S. Virksomheden ejer desuden datterselskaberne e. klink a/s i Skovlunde og Holmskov A/S i Slangerup 100 procent.

 

WICOTEC KIRKEBJERG A/S er bl.a. kendt for løsning af en række store komplekse byggeopgaver i partnering og partneringlignende konstellationer samt i joint venture med andre entreprenører i såvel tekniske storentrepriser som i hoved- og totalentrepriser.

 

Se også: www.wk.dk

 

 

 

VI SØGER EN TEAMLEDER TIL COMMISSIONINGAFDELINGEN I WICOTEC KIRKEBJERG, TAASTRUP

 

 

Til vores Commissioning-afdeling (Cx) i Taastrup søger vi en medarbejdende afdelingsleder, som vil være med til at drive og udvikle afdelingen. Da afdelingen er i kraftig udvikling og opbygning, skal du være en del af i driften i afdelingen.

 

Der er i dag ansat 2 fuldtidsansatte funktionærer og tilknyttet 1-2 teknikere efter behov. Afdelingen, der er en selvstændig afdeling, er etableret for ca. 1½ år siden og har fået ekstrem god succes med håndtering af commissioning for vores store tværfaglige entrepriser.

 

Aktiviteterne er primært på Sjælland, men målsætningen er, at Cx-ydelsen skal kunne tilbydes landsdækkende.

 

Afdelingslederen får direkte reference til Afdelingsdirektøren.

 

 

 

 

 

Engagereret passioneret og dygtig

Vi har brug for en leder, som kan være med til at prioritere indsats og opgaver, og som har et indgående kendskab til commissioning på bygningstekniske installationer.

 

Det nuværende forretningsgrundlag understøtter en målsætning om beskæftigelse af 4-5 funktionærer. I udviklingen og fortsat opbygningen af afdelingen må der i starten forventes en høj grad af deltagelse i konkrete projektopgaver sideløbende med udvikling af afdelingen, da vi stadig er ved at forankre vores virke såvel internt i WK, som eksternt til husets kunder.

 

Du vil som afdelingsleder af Cx have ansvaret for at være med fra starten af et projekt i forbindelse med kalkulation af Cx-omkostningerne og frem til afleveringen af et byggeri. Så du skal være med fra start til at forme forløbet i et projekt. Du vil således medvirke til, at afdelingen følger projektet fra start til slut og sikre, at kundens krav til bygningens funktion opfyldes.

 

CX-funktionen er forankret med tætte relationer til serviceafdelingen, idet målet er, at CX-aktiviteterne skal fastholde og medvirke til en efterfølgende god kunderelation, så der i relationen kan bygges videre og optimeres på den knowhow, vi får om kundens anlæg.

 

Teknisk baggrund og lidt ekstra ovenpå

Som leder for Commissioning er det vigtigt, at du evner at motivere og samarbejde på tværs af bygge- og teknikteams samt med eksterne samarbejdspartnere. Overordnet planlægning, overblik og rettidig omhu er vigtige egenskaber, da der gennem hele byggefasen fra granskning, opstart, udførsel samt aflevering og ved test, verifikation og dokumentation, skal være fokus på Cx-arbejdet, så test og verificeringer udføres på det rigtige tidspunkt.

 

Dine arbejdsopgaver vil være:

 

  • Lede og fordele opgaverne i Cx-afdelingen
  • Drive afdelingen igennem deltagelse i commissioning på større entrepriser ofte iht. DS 3090
  • Sikre et godt samarbejde med kunder og projektdeltagere fra alle afdelinger, eksterne underentreprenører og leverandører.
  • Hjælpe med planlægningen og gennemførslen af uddannelse internt og eksternt på projekter

Vi lægger vægt på, at du har gode kommunikative egenskaber i både skrift og tale. I WK har vi fokus på godt humør, modenhed, engagement og fleksibilitet samt evnen til at kunne arbejde selvstændigt.

 

Vi forventer, at du har en teknisk videregående uddannelse inden for VVS- eller EL-området, f.eks. maskinmester, installatør, ingeniør eller lignende  –  gerne med håndværksmæssig baggrund. Det er vigtigt, at du har erfaring med ledelse.

 

For stillingen er det et krav, at du har erfaring med commissioning til byggeriet og særlige inden for de tekniske fag, eller som minimum har du solid erfaring med idriftsættelse og optimering af komplekse byggerier, herunder et tværfagligt kendskab til og viden om samspillet mellem tekniske installationer.

 

Arbejdsglæde og samarbejde

Vi ved godt, at arbejdsglæde ikke kommer af sig selv, men vi tror også på, at vi alle har et ansvar for den – uanset hvad ens rolle er. Hos os vil du få et afvekslende job i en spændende virksomhed, der ikke stiller sig tilfreds med det eksisterende. Som medarbejder hos WK vægter vi, at du har en fleksibel indstilling til hverdagen, samt at du med en ligefrem og uformel stil vinder accept i kraft af systematik, personlighed og professionelle faglige evner.

 

Vi tilbyder dig:

 

  • en udfordrende stilling med stort personligt ansvar i en fremadrettet virksomhed, hvor udviklingen går stærkt
  • løn som modsvarer kvalifikationer og krav til stillingen
  • pensionsordning og sundhedsforsikring
  • firmabil eller bilordning

 

 

 

TILTRÆDELSE

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

 

 

 

Search & Selection Group

 

Søren Stie Kaalund, Partner

Frydenlundsvej 30, Bygn. A

2950 Vedbæk

Mobil: 4096 6909

E-mail: ssk@s-sgroup.dk

www.s-sgroup.dk

Virksomhed

WICOTEC KIRKEBJERG


Stillingsbetegnelse

AFD.LEDER Commissioning


Region

Storkøbenhavn


Kontakt

Søren Kaalund


Ansøgning sendes til

ssk@s-sgroup.dk