SALGSCHEFER
Bilbranchen


AUTOSEARCH søger netop nu SALGSCHEFER med stort drive og lyst til at netværke i lokalsamfundet.


AUTOSEARCH søger netop nu SALGSCHEFER med stort drive og lyst til at netværke i lokalsamfundet.

Er du supersælger med mod på at gå ledelsesvejen – eller er du allerede salgschef med lyst til nye udfordringer, så har vi måske jobbet til netop dig!


Vi søger lige nu kompetente og brancheerfarne salgschefer til forretninger på både Sjælland og Lolland/Falster. Der er tale om stærke mærker i velfungerende forretninger med højt aktivitetsniveau, som tilbyder attraktive muligheder for dig, der kan tage selvstændigt ansvar for en salgsafdeling og være med til at sikre forretningens fortsatte udvikling og vækst.


Afgørende for din succes i jobbet er dine salgsevner, interessen for biler, et stort personligt drive og lysten til at netværke og blive en del af lokalsamfundet.

Som person evner du at give kunden en personlig oplevelse i salgssituationen, samtidig med at du hele tiden har indtjening og langsigtet kundetilfredshed for øje. Du har god IT-forståelse og kan kommunikere på alle niveauer - både internt og eksternt.


Har du erfaring med ledelse, er det fint, men personlighed samt evne og vilje til at lykkes med opgaven er den vigtigste faktor.


Er dette job lige dig – så kontakt os – vi er klar ved telefonen og glæder os til at høre fra dig. Processerne er i fuld gang og vi holder samtaler, selv om det er ferietid, så vent ikke for længe.


Har du spørgsmål – så ring til Lasse Fredskov på 20458066 eller send en mail med dit cv og en kort ansøgning til lf@autosearch.dk


Vi glæder os til  at høre fra dig.

 

Virksomhed

Autosearch


Position

Salgschefer


Region

Sjælland/Lolland-F.


Kontakt

Lasse Fredskov


Application

LF@autosearch.dk