LEASINGRÅDGIVER I ODENSE

FLEXLEASE.NU


Leasingrådgiver søges til Odense

 

Vi oplever konstant øget aktivitet og voksende succes med vores rådgivende flexleasing koncept, og derfor har vi nu brug for endnu en leasingrådgiver til Odense.


Er du i stand til via eget netværk, nuværende som fremtidige, at kunne formidle førsteklasses rådgivning og omsætte dette til forretning, så hører vi gerne fra dig.


Hos os sætter vi altid løsning frem for produkt.Dine primære opgaver


Dine opgaver vil primært være:

  • Opsøgende salg i enten personvogns- eller varevognssegmentet

  • Rådgivning af eksisterende og nye kunder via møder, telefon og mail

  • Gensalg til eksisterende kunder

  • Tilbudsgivning til nye og eksisterende kunder

  • Supportere kunderne i at finde de rigtige biler

  • Visualisere skattemæssige og likviditetsmæssige konsekvenser ved de forskellige løsninger

           (FLEXLEASE.NU har markedets mest effektive værktøjer til din support)
Det vigtigste for dig er, at du forstår at sætte dig ind i den professionelle rådgivning Flexlease.nu ønsker at yde til sine kunder – nye som potentielle. Du ved også, at det lange seje træk ofte er det, der fører til de bedste resultater i længden.Din profil


Du har stor bilbrancheerfaring, og har en solid salgserfaring i at betjene personbilskunder B2B eller B2C. Du har styr på, hvordan du på en tillidsskabende og rådgivende facon skal servicere dine kunder. Det er ikke svært for dig at bygge professionelt netværk, og du har formentlig allerede et stort netværk.


Dine kommunikative evner er ikke til at tage fejl af, og med stor sikkerhed kan du forklare og rådgive om en aftales indhold og væsentlige punkter.


Du er drevet af og motiveres af at arbejde med at skulle nå dine mål, og du har en naturlig interesse for biler, og kan let sætte dig ind i fagligt stof.


Din bopæl er højst sandsynligt på Fyn, da vi forventer, at du er synlig på kontoret i Odense. Det er centralt, at du arbejder selvstændigt, og at du

trives med, at du ofte er på landevejen og har booket kalender.Vi tilbyder dig


En lønpakke, der afspejler kandidatens kompetencer, kvalifikationer og resultater. Pakken vil blive sammensat, så den matcher den rette kandidat, og der vil være fast løn som provision (eller lignende) samt en honorering af din erhvervsmæssige kørsel.Hvem er vi?


FLEXLEASE.NU er en del af AUTOSOURCE Group og er et professionelt rådgivningsselskab, der altid tænker løsning før produkt. Vi er en virksomhed i vækst, og du vil opleve et professionelt og dynamisk team. Vi tilbyder de mest innovative digitale løsninger i branchen, og du vil få rig mulighed for at lade dine gode ideer blive præsenteret i et innovativt og resultatorienteret miljø.


Vi er en virksomhed med en lang række specialister inden for autobranchen, og vi har tilsammen mere end 150 års erfaring. Vi gør en dyd ud af at sikre, at vores kunder altid får den rette rådgivning i deres valg af billøsning. Vi har eksistereret siden 2010, og vi har lige siden haft positiv vækst, og det er også grunden til, at vi igen udvider vores salgsafdeling.Ansøgning


Lyder stillingen som noget fra dig eller vil du gerne vide mere, så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at søge stillingen via Autosearch.


Har du spørgsmål til stillingen eller andet, kontakt:

Lars Nikolajsen, Autosearch LN@autosearch.dk , +45 5151 0467.

Virksomhed

Flexlease.nu


Stillingsbetegnelse

Leasingrådgiver


Region

Odense


Kontakt

Lars Nikolajsen


Ansøgning sendes til

LN@autosearch.dk