ERHVERVSRÅDGIVER, VAREBILER I AARHUS

FLEXLEASE.NU

ERHVERVSRÅDGIVER, VAREBILER I AARHUS

Brænder du for professionel rådgivning, og drømmer du om at være en del af en virksomhed, der har speederen i bund? Så er det dig, vi mangler. Vi er i gang med en spændende vækstrejse med vores rådgivende koncept og digitale løsninger til autobranchen.

Derfor udvider vi vores team i Aarhus med en erhvervsrådgiver inden for varevogne. Er dit speciale personvogne, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vi er åbne, hvis du har den rette attitude, indstilling og ikke mindst motivation.


Er du selv i stand til kunne formidle førsteklasses rådgivning og omsætte det til forretning, så er det måske dig, vi søger.


Dine primære opgaver


  • Opsøgende salg i enten personvogns- eller varevognssegmentet

  • Rådgivning af eksisterende og nye kunder via møder, telefon og mail

  • Gensalg til eksisterende kunder

  • Tilbudsgivning til nye og eksisterende kunder

  • Supportere kunderne i at finde de rigtige biler

  • Visualisere skattemæssige og likviditetsmæssige konsekvenser ved de forskellige løsninger

    (FLEXLEASE.NU har markedets mest effektive værktøjer til din support)


Det vigtigste for dig er, at du forstår at sætte dig ind i den rådgivning som vi i FLEXLEASE.NU ønsker at yde til vores kunder – nye som potentielle. Du ved også, at det lange seje træk ofte er det, der fører til de bedste resultater i længden.
Hvem er du?


Du har masser af erfaring med salg af varevogne, og du ved, at det kræver en målrettet indsats at skabe de rigtige resultater. Du tager ikke dine handler for givet, men du ved, at kun med den rigtige servicering og rådgivning, kan du skabe de langvarige relationer.


Vi forestiller os, at du måske er en del af en salgsafdeling i dag, og at du drømmer om søge nye udfordringer, hvor du kan udvikle dit talent.


Vi forestiller os, at du har bopæl i Jylland, sandsynligvis mellem Vejle og Aalborg. Kontoret ligger i Aarhus, men for den rigtige kandidat finder vi også den rigtige løsning. Vi forventer, at du kan arbejde ude af huset, og at du selv sikrer dig, at din kalender er fuldt booket.Vi tilbyder dig


Ansættelsesvilkår, der vil afspejles i dine resultater, og der vil være rigtige gode muligheder for at blive belønnet derefter. Pakken vil blive sammensat, så den matcher den rigtige kandidat, og der vil være fast løn som provision (eller lignende) samt en honorering af din erhvervsmæssige kørsel.Hvem er vi?


FLEXLEASE.NU er en del af AUTOSOURCE Group og er et professionelt rådgivningsselskab, der altid tænker løsning før produkt. Vi er en virksomhed i vækst, og du vil opleve et professionelt og dynamisk team. Vi tilbyder de mest innovative digitale løsninger i branchen, og du vil få rig mulighed for at lade dine gode ideer blive præsenteret i et innovativt og resultatorienteret miljø.


Vi er en virksomhed med en lang række specialister inden for autobranchen, og vi har tilsammen mere end 150 års erfaring. Vi gør en dyd ud af at sikre, at vores kunder altid får den rette rådgivning i deres valg af billøsning. Vi har eksistereret siden 2010, og vi har lige siden haft positiv vækst, og det er også grunden til, at vi udvider vores salgsafdeling.Ansøgning


Lyder stillingen som noget fra dig eller vil du gerne vide mere, så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at søge stillingen via Autosearch.


Har du spørgsmål til stillingen eller andet, kontakt:

Lars Nikolajsen, Autosearch LN@autosearch.dk , +45 5151 0467.

Virksomhed

Flexlease.nu


Stillingsbetegnelse

Erhvervsrådgiver, Varebiler


Region

Aarhus


Kontakt

Lars Nikolajsen


Ansøgning sendes til

LN@autosearch.dk