Salgschef Varevognsopbygninger

RTT A/S

 

Jobbet


Med reference til selskabets administrerende direktør søger vi en dygtig salgschef. Du får ansvaret for salg og udvikling i hele Danmark. Dit hovedansvar bliver det daglige salg med stærkt fokus indenfor varevogns opbygninger med RTT’s velkendte og førende produktsortiment. Du får ansvaret for den fortsatte udvikling af en omsætning på over 100 mill. DKK. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde effektivt med salgsstrategi, KPI-styring og handlingsplaner. Salget foregår dels via direkte salg hovedsagelig til større og mellemstore virksomheder samt gennem samarbejde med partnere og distributører.


Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvar for en salgsorganisation på seks medarbejdere fordelt på Sjælland og i Jylland, herunder særligt teamledelse og motivering af salgsmedarbejdere.
 • Personligt salg, sparring samt opfølgning på salgsmål i samarbejde med dine salgsmedarbejdere.
 • Ansvar for at tilsikre teamet en optimal planlægning og afsætning.
 • Opsøgning og udvikling af BtB salg.
 • Sikre at planlagte aktiviteter og kampagner gennemføres loyalt og effektivt.


Din profil og dine kvalifikationer


Vi søger en stærk leder, der har det drive, der skal til for at motivere og inspirere en salgsorganisation. Du har en relevant uddannelse, og er indbegrebet af samarbejde med særdeles gode kommunikationsevner og personlig gennemslagskraft.  

Det er oplagt at du bor centralt på Sjælland i nærheden af RTT’s hovedkontor i Søborg, hvor du vil have din daglige gang. Der vil være rejseaktivitet for at være i dialog og servicere en række store kunder ved besøg og på messer mv. i hele landet.

Derudover har du indgående kendskab til erhvervsbilmarkedet, og kan dokumentere succes indenfor salg.


Desuden er du


 • En naturlig net-worker, der har let ved at vedligeholde (kommercielle) kontakter
 • En innovativ leder, der kan se nye forretningsområder, og efterprøve dem
 • I stand til at præge strategien i virksomheden, og ikke mindst lægge den rigtige taktik baseret på strategien, samtidig med, at vedkommende også kan deltage på operationelt plan
 • Kunne samarbejde på tværs i organisationen, i særdeleshed med indkøbs- og produktionsfunktioner
 • Dygtig til IT (Office-pakken især, hvor du kan mere end blot åbne Excel og Power Point)
 • Udstyret med et godt kendskab til engelsk

 

Du tilbydes


I et udfordrende job i en stor virksomhed, at stå i spidsen for en salgsorganisation, hvor mulighederne for fortsat personlig og faglig udvikling er til stede. Hertil kommer en attraktiv gagepakke. Vores virksomhed er i kraftig vækst og nye spændende forretningsområder kommer til.

Tiltrædelse: snarest muligt eller efter nærmere aftale.


Har vi fanget din interesse?        


Har du fået vækket din interesse, og vil du gerne vide mere så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Processen er i gang og vi holder samtaler løbende, så̊ vent ikke for længe, og ikke længere end 14. december 2020.


Såvel spørgsmål om proces som job kan rettes til Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk , +45 5151 0467.


Ansøgning bedes senest 14. december 2020 sendt til Autosearch, att.: Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk .


 

RTT A/S er et velkendt brand indenfor bilindretning. Produkterne er kendetegnet af høj teknologi, moderne design og god kvalitet, Vi tilbyder landsdækkende service og en komplet pakke af produkter og løsninger til bilbranchen samt mobil visuel kommunikation og branding af virksomheder. Vi beskæftiger på landsplan 100 medarbejdere, og arbejdsglæde er overskriften på vores dagligdag. Vi stræber efter, at det skal være sjovt og trygt at gå på arbejde, og der er derfor også højt til loftet i RTT. Det er vejen til bedre resultater – til gavn for både kunder og medarbejdere.

Vi skaber synlige resultater for vores kunder. Resultater som er funderet på mange års erfaring, indsigt, strategi og kreative løsninger. Vi skræddersyr løsninger som navigerer indenfor kundernes budgetter. Vores vigtigste mission hos RTT er salg af positive kundeoplevelser til såvel nye som bestående kunder. Læs mere på rtt.dk.

 

 

RTT A/S, et velkendt brand inden for bilrindretning på alle niveauer, søger nu en ny Salgschef til Varevognsopbygninger. Har du drivet, er udstyret med rigtig gode motivationsevner, og har relevant salgserfaring, så er det måske dig.

Virksomhed

RTT A/S


Stilling

Salgschef


Region

Købehnavn


Kontakt

Lars Nikolajsen


Ansøgning

LN@autosearch.dk