LEASINGKONSULENT

NELLEMANN LEASING A/S I AARHUS

SKAL DU VÆRE MED TIL AT FORTSÆTTE VÆKSTEN?

Nellemann Leasing A/S er i rivende udvikling og de fortsætter deres vækst. Vi er jo rykket ind i Nellemann koncernens faciliteter i Aarhus, og på den velkendte adresse i Viby er der stort showroom og stærk atmosfære af bilkyndige personer.

 

Vi søger derfor en af de bedste leasingkonsulenter i branchen. Du har erfaring med flexleasing, besidder en kæmpe drivkraft og du har evnen til at udvide dit nuværende netværk med henblik på at vedligeholde det samt skabe vækst for Nellemann Leasing. Du har naturlig en passion for eksklusive biler som BMW, Audi, Mercedes, Aston Martin m.v.

 

Dine primære opgaver vil være:


  • Rådgivning og salg af leasingaftaler
  • Rådgivning til eksisterende kunder omkring leasingaftaler
  • Gentegning / fornyelser af leasingaftaler
  • Indkøb af lagerbiler
  • Beregning af tilbud til nye og eksisterende kunder
  • Vejledning til nye og eksisterende kunder i forbindelse med økonomiske konsekvenser af leasingaftaler

 

Din profil:

 

Du er en erfaren sælger af leasingaftaler indenfor autobranchen. Sandsynligvis har du gennem flere år arbejdet med flexleasing i et leasingselskab eller hos et større bilhus, der selv tilbyder leasingaftaler. Du har godt kendskab til alle forhold omkring leasingprodukter, og du formår at give en seriøs rådgivning inden for disse områder.

 

Med dit gode købmandskab sætter du en ære i at levere et godt stykke rådgivningsarbejde til kunden - hver gang! Du besidder en stærk kommerciel indstilling og forståelse for den ”gode forretning”.

 

Vi forventer at du besidder et stort - og ikke mindst aktivt - netværk, og du formår gang på gang at både udbygge dette samt at bibeholde og pleje eksisterende. Dine kunder ønsker at handle med dig gang efter gang, men samtidig er du en ubetinget hunter af profil og er ikke bange for at sparke døren ind hos nye kunder.

 

Du kommunikerer klart og tydeligt og formår at aflevere dit budskab præcist hver gang. IT har du flair for, og din arbejdstilgang er struktureret, hvorfor det ikke er et problem for dig at arbejde med fuld booket kalender.

 

Du tilbydes:

 

At komme med på Nellemanns rejse for at bygge videre på Nellemann Leasing succesen, ved at være en af de første i Aarhus, og du refererer direkte til den administrerende direktør.

 

Du får en god lønpakke bestående af fast løn plus provision samt pensionsordning og en fordelagtig bilordning.

 

Ansøgning

 

Har du fået vækket din interesse og vil du gerne vide mere så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe.

 

Såvel spørgsmål om proces som job kan rettes til:

Autosearch, att.: Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk , +45 5151 0467.

Ansøgning bedes sendt til Autosearch, att.: Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk .

 

Ønsker du at læse om Nellemann Leasings privatlivspolitik, så klik her

 

Om Nellemann Leasing:

 

Nellemann Leasing er en del af Nellemann-koncernen. Nellemann er grundlagt i år 1900, og vi er stolte af at have serviceret tilfredse kunder i bilbranchen gennem generationer. I koncernen er der ca. 300 medarbejdere med både inden- og udenlandske aktiviteter i nært beslægtede brancher, og med en omsætning på godt 2 mia. kr. Nellemann organisationen er importør af Kia, Aston Martin, MG samt Isuzu. Desuden sælges via Nellemann forhandlere tillige nye Volvo og Ford. Nellemann Leasing er din seriøse leasingpartner, og vi bestræber os på at være en kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for leasingområder. Vi giver individuel service til kunder med individuelle ønsker. Vi har for nuværende kontor i Herlev, hvor kunder og andre interesserede altid er velkomne til at besøge os for en gennemgang af vores produkter. Det er den succes, vi nu vil bygge videre på ved oprettelsen af nye faciliteter i Aarhus.

Virksomhed

Nellemann Leasing A/S


Stillingsbetegnelse

Leasingkonsulent


Region

Aarhus


Kontakt

Lars Nikolajsen


Ansøgning sendes til

LN@autosearch.dk