MERCEDES-BENZ CPH

Salgskonsulent, Varebiler

Til vores dygtige Vans team, søger vi en ny Salgskonsulent, der skal være med til at drive vores Vans afdeling frem, så vi fortsat er en af de stærkeste spillere på markedet.

 

Jobbet

Dit primære fokus vil være på salg af Mercedes-Benz varebiler.
Som Salgskonsulent vil du overordnet have til ansvar at opsøger nye kunder, sælge varebiler, samt at servicere vores store eksisterende kundeportefølje.

 

Din profil


For at lykkes i stillingen skal du besside et godt overblik og trives med mange opgaver og afbrydelser i løbet af dagen. Du er energisk, proaktiv og et højt ambitionsniveau er en del af din natur. Din arbejdsstil er præget af handlekraft, stor ansvarsfølelse og empati.


Det forventes at du har erfaring med salg af varebiler og det at yde opsøgende salg i et konkurrencepræget marked. Lokalkendskab til erhvervslivet i Storkøbenhavn vil være en stor fordel.

 

Videre forventer vi, at du:

 

  • har flair og forståelse for tal og processer
  • kan arbejde selvstændigt og som et team
  • er ansvarsfuld og struktureret
  • besidder et højt niveau af personlig integritet og troværdighed
  • har udstråling og gennemslagskraft
  • har gode kommunikationsevner
  • er opsøgende, udadvendt og god til at opbygge relationer omkring dig både ekstern og intern på tværs af organisationen.

 

 Vi tilbyder

Et spændende job med store muligheder for at udvikle og dygtiggøre sig personligt og fagligt. Du får professionelle og engagerede kolleger, der alle vil gøre sit til at du falder godt til hos os.  Vi har et behageligt og dynamisk arbejdsklima med højt til loftet, humor, og med fokus på trivsel og udvikling.
Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og på attraktive vilkår.
Tiltrædelse hurtigst muligt.


 
Hvem er vi?


Mercedes-Benz CPH A/S er Københavnsområdets største Mercedes-Benz og smart forhandler med 5 forskellige lokationer placeret i København S, Hillerød, Hørsholm, Søborg og Greve. Vi servicerer og sælger både personbiler, varebiler og lastbiler.
Hos Mercedes-Benz CPH er vi ca. 340 dedikerede medarbejdere, som alle yder en stor indsats for at begejstre vores kunder! Det kræver engagerede og ansvarlige medarbejdere, der sammen alle bidrager til at nå i mål.

 

Ansøgning

 

Har du evnerne og drivet, og har du fået vækket din interesse, og dermed gerne vil vide mere så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Processen er i gang og vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe.

 

Såvel spørgsmål om proces som job kan rettes til Autosearch, att.: Lasse Fredskov LF@autosearch.dk , +45 2045 8066 eller Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk , +45 5151 0467.

 

Ansøgning bedes sendt til Autosearch, att.: Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Har du lyst til at arbejde med og sælge et af verdens stærkeste brands? Har du solid erfaring fra branchen og ved hvad det vil sige at levere god service? Så er det måske dig, vi er på udkig efter!

Virksomhed

Mercedes-Benz CPH


Job funktion

Salgskonsulent, Varebiler


Region

Storkøbenhavn


Kontakt

Lars Nikolajsen

Lasse Fredskov


Ansøgning

LN@autosearch.dk