INNOVATIV LEDER - AUTO

 

 

Har du ideerne, evnen og viljen til at videreudvikle en allerede succesfuld forretningsenhed?


Og er du klar til at stå i spidsen for en enhed i en af Danmarks største spillere i autobranchen?


 

Til en af de vel nok mest interessante og veldrevne forretningsenheder i autobranchen søger vi nu en innovativ leder, der kan stå i spidsen for den fortsatte positive udvikling, dertil med den rigtige mængde af nye tiltag og innovative løsninger, der vil være med til at sikre enhedens position de næste mange år.

 

Vi leder efter en person, der har stor erfaring fra eftermarkedet i autobranchen og samtidig besidder et væsentligt kommercielt flair. Vi forestiller os, at du har været med i ledelsen af et forretningsområde allerede eller måske har haft en position, der har givet det bedste indblik i hvordan værkstedsdrift optimeres i en større skala. Det kan også være, du har hentet såvel ledelsesmæssig som kommerciel og driftsmæssig erfaring fra andre positioner i branchen. Hvis du har historien på plads, så lad os høre fra dig.

 

Dine primære opgaver vil være at lede et team, herunder salgskonsulenter, og internt personale. Du vil blive ansvarlig for at udvikle og gennemføre strategien. I det daglige skal du desuden være i stand til at støtte og coache salgskonsulenterne pa både opsøgende og vedligeholdende besøg hos fremtidige og nuværende kunder og samarbejdspartnere.


 

Din profil

 

Du er en erfaren leder og har som nævnt stor erfaring fra eftermarkedet. Erfaringen dækker såvel det driftsmæssige som det kommercielle, og vi forestiller os, at du har betydelig indsigt i, hvordan eftermarkedet fungerer i 2020.

 

Ligeledes forventer vi, at du har en god fornemmelse af trends inden for området, du har en stærk ide om, i hvilken retning branchen bevæger sig, og at du har et digitalt mindset.

 

Ydermere betragtes du som en innovativ leder, der proaktivt søger forandringer for at forbedre. Du hviler ikke på laurbærrene, men disrupter i bestræbelserne på altid at have de bedste løsninger i alle henseender.

 

Du har styr på diplomatiet i forbindelse med din kommercielle tilgang til markedet og opererer med ”gulerod fremfor pisk”.

 

I dine bestræbelser på konstant at have et motiveret team er du den lyttende og involverende leder, der kommer hele vejen rundt, men som også kan skære igennem, når det er nødvendigt.

 

  

Du tilbydes

 

At stå i spidsen for en af de absolut mest interessante enheder af sin slags med gode muligheder for at være med til at præge fremtidens forretningsstrategi. Du tilbydes endvidere et job hos en af de førende spillere inden for autobranchen. Du får en attraktiv lønpakke med en god fast løn, bilordning og pension. Dit arbejde vil tage udgangspunkt centralt placeret i Danmark.

 

Ansøgning

 

Har du fået vækket din interesse, og vil du gerne vide mere så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe.

 

Såvel spørgsmål om proces som job kan rettes til Autosearch, att.: Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk , +45 5151 0467.

 

Ansøgning bedes sendt til Autosearch, att.: Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk .

 


MARKEDETS MEST INTERESSANTE LEDERSTILLING LIGE NU?


Virksomhed

AUTOSEARCH FOR KUNDE


Job funktion

LEDER, AUTOBRANCHEN


Region

CENTRALT I DANMARK


Kontakt

Lars Nikolajsen

Lasse Fredskov


Ansøgning

LN@autosearch.dk