FIRST MOVER GROUP


Projektleder med gennemslagskraft

Aarhus eller København

Projektledere til Aarhus og København søges

 

Autosearch søger nu for First Mover Group Denmark ApS en struktureret projektleder til såvel Aarhus som København. Som projektleder bliver du en nøglefigur i forskellige projekter, hvorfor du med stor gennemslagskraft vil skulle være det direkte bindeled mellem kunden og First Mover Groups operationelle enheder.


At flytte en virksomhed er en kompleks proces, hvor mange aktiviteter skal koordineres og styres for at sikre det bedste resultat for virksomheden. Vores vigtigste funktion er at tage ansvar og drive disse projekter. Vi har fokus på at skabe en strømlinet proces overfor kunden og minimere driftsforstyrrelser, for derved at aflaste vores kunder, så de i stedet kan fokusere på deres kernekompetencer.


Om virksomheden

 

First Mover Group (FMG) er en hurtig voksende virksomhed med store ambitioner, som søger projektkonsulenter til både vores afdelinger i Århus og København. FMG er Skandinaviens største serviceleverandør inden for erhvervsflytning og rådgivning heraf. Vi supporterer en bred vifte af virksomheder i forhold til rådgivning og eksekvering af deres flytteprojekter. Endvidere er flyttefirmaet ADAM også en del af den danske organisation og vi har i dag omkring 400+ ansatte på tværs af landene og i Danmark har vi kontorer og lager i Aarhus, Odense og København.Jobbeskrivelse

 

Som projektkonsulent bliver du et vigtigt kommunikativt bindeled mellem mange interessenter, herunder projektstyregruppen, ansatte og ledelsen hos kunden, leverandører mfl.

Du skal bevare overblikket, koordinere og planlægge mange delprocessor afhængig af projektets størrelse. Du skal kunne strukturere dine opgaver og besidde en høj detaljegrad. Når projektet er igangsat, vil du være ansvarlig for arbejdsfordeling, ressourceplanlægning, prioritering, aktivering af interessenter og ledelse af.

Jobbet kræver en høj grad af fleksibilitet, og to arbejdsdage er sjældent ens, idet du nogle dage vil arbejde fra kundens lokation og andre dage på kontoret. På grund af projekternes omfang og karakter skal du være parat til at arbejde uden for almindelig arbejdstid og i weekender, ved behov.

Som person forestiller vi os at du har passion for mennesker og forandring. Du kan inspirere, engagere, er struktureret og udfordre, mens du driver projektet fremad på en vellykket måde.


 

Hvem er du?

 

Du har sandsynligvis en bachelor/professionsbachelor eller en projektuddannelse, som baggrund. Du har viden og erfaring til at lede mennesker gennem en forandringsproces. Som person er du uhøjtidelig, lydhør og frygtløs og ser det som en vidunderlig udfordring at lede dine kunder i en dynamisk og foranderlig proces. Vi mener, at du har en naturlig coaching tilgang og ved, hvordan du får dine kunder til at finde nye vinkler med de rigtige spørgsmål, og samtidig er du løsningsorienteret i forhold til de udfordringer som kan opstå.


Dine personlige og faglige kompetencer


  • Du tager ansvar og motiveres af at styre egne projekter og opnå resultater.
  • Du er en teamplayer, som sparrer med dine kolleger og gerne giver en hjælpende hånd.
  • Du kan bevare overblikket og er dygtig til at planlægge og koordinere.
  • Du er serviceminded og kan agere løsningsorienteret overfor kunden.
  • Du er tillidsskabende, har gennemslagskraft og kan kommunikere på alle niveauer i en organisation.
  • Erfaring fra møbelbranchen, byggebranchen, facility mangement, logistik, change management, space planning e.l. vil være en fordel, men ikke et krav.
  • Du har formodentlig projekterfaring fra lignende typer opgaver.
  • Erfaring med AutoCAD elle lignende tegneprogram er en fordel.
  • Du er i besiddelse af kørekort.


Selvom du måske ikke har alle de ovenstående kompetencer, vil vi stadig gerne modtage din ansøgning, da vi gerne vil investere de nødvendige ressourcer i træningen af dig, hvis vi mener du har denne rette personlig og mindset. For os er det vigtigste din person og måden du er på.


Du vil indgå i et team bestående af 5 projektkonsulenter og modtage kompetent sparring fra dine kollegaer.


Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.


Ansøgning

 

Er stillingen noget for dig, så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Processen er i gang og vi holder samtaler løbende, og afslutter processen, når den rigtige kandidat er fundet, så vent ikke for længe.


Såvel spørgsmål om proces som job kan rettes til Autosearch, Lars Nikolajsen, LN@autosearch.dk, +45 5151 0467


CV med cover letter samt eventuelt ansøgning, referencer og certificeringer bedes sendt til Autosearch, att.: Lars Nikolajsen på LN@autosearch.dk

Virksomhed

First Mover Group


Stillingsbetegnelse

Projektleder


Region

København eller Aarhus


Kontakt

Lars Nikolajsen


Ansøgning sendes til

LN@autosearch.dk