Ib Eriksen

IB ERIKSEN

Ib Eriksen er en af de mest erfarne rekrutteringsfolk, der findes inden for IT-området. Ib arbejder med at finde kandidater til specialist- og ledelsesroller i virksomheders IT afdelinger og til IT leverandører i Norden og Europa.

Ib Eriksen har et betydeligt og veletableret netværk og arbejder professionelt og målrettet med at rekruttere og motivere de bedste kandidater. Ib har stor ekspertise inden for kandidater til salgsroller, arkitekter, presales, leverance-projektledelse, udviklere til forretningsapplikationer, infrastruktur og drift af IT miljøer.

Ib Eriksen har massiv erfaring i ERP/BI systemer, da han i en lang årrække har arbejdet med disse systemer. Ib er uddannet ingeniør fra Syddansk Universitet.

Ib Eriksen has 20 years of experience from the IT-software industry with additional 9 years successfully headhunting top performers for positions at management and specialist level in the areas of Sales, Consulting and Services, focusing on Business Application, Software, IT & Professional Service within EMEA and especially the Nordic region.

Telefon: +45 2222 6435
E-Mail: ib@eriksenheadhunting.com, ie@s-sgroup.dk